AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

La revista Torrent al blog

amparafalvell | 06 Març, 2009

Hola a tothom,

a la fi hem pogut crear al blog una nova secció: Revista Torrent.

Per ara hi hem posat els articles que l'AMPA hi publica cada trimestre des del curs 06/07 i algun dels anteriors. Si en localitzam dels anteriors o si els anam escanejant els afegirem.Revista Torrent, n.1

 Igualment ens agradaria que fos un arxiu d'aquesta revista que es publica des de fa més de 25 anys, des de desembre de 1982.

Si algú s'anima a participar-hi...

 

A la web de l'escola hi ha més informació sobre la revista, i la transcripció de la primera editorial, que ja convida els pares a participar-hi:

“Acabant la tardor de 1982, neix aquesta revista que vol esser aglutinant dels estaments que componen l’escola.

En primer lloc, és la revista de les escoles del Rafal Vell i de Verge de Montserrat, escoles que avui són administrativament i a tots els efectes dues unitats completament separades, però els mestres d’ambdues escoles tenen una voluntat clara i decidida de treballar conjuntament per a un millorament de l’educació.

Hem començat a treballar conjuntament per a que els nins quan canviïn d’escola se n’adonin de que existeix continiutat.

Prova d’aquest treball conjunt és la revista TORRENT, accident geogràfic que passa a prop de les dues escoles i també de la futura escola nova.

Torrent de paraules que donin vida a una il.lusió d’una creació contínua per part dels alumnes d’aquestes escoles. Torrent de vountat normalitzadora de la llengua d’aquesta terra. Torrent de capacitat integradora de tots els nins que són i que volen esser ciutadans  de Mallorca.

En una paraula, torrent que dugui la veu de tots els estaments implicats en l’escola: pares, alumnes i professors. Els alumnes seran els principals protagonistes, però també els pares queden convidats a col.laborar”

 Algunes portades antigues


Revista Torrent, n.30 Revista Torrent, n.31 Revista Torrent, n.38
Revista Torrent, n.40 Revista Torrent, n.46 Revista Torrent, n.49
Revista Torrent, n.62 Revista Torrent, n.65 Revista Torrent, n.66


Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb