AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Crónica del trimestre - Revista Torrent

amparafalvell | 19 Desembre, 2008

Article de l'AMPA a la Revista Torrent

Curs 08/09 1r trimestre - descarregar:

CRÒNICA DEL TRIMESTRE

Aquest curs hem fet una crida a mares i pares per col·laborar en feines concretes. Ja us hem parlat altres vegades que és desitjable la renovació dels membres de les comissions de l’ AMPA, que això millora la feina que es fa, pe rò ara que alguns de nosaltres no podem continuar amb aquesta feina, es tracta més que mai d’una necessitat. Des d’aquí volem agrair als pares que han respost a la nostra crida la seva voluntat de col·laboració i recordar-vos que encara hi ha feines a repartir per més gent. Animau-vos!

Consell Escolar

En publicar-se aquesta revista ja s’hauran celebrat les eleccions al Consell Escolar. Tots hauríem d’esser conscients de la seva importància, ja que és l’òrgan màxim de decisió i participació del centre. Hi està representada tota la Comunitat Educativa: el director, la cap d’estudis, la secretària, 5 mestres, 5 mares o pares i un representant d’administració i serveis i un de l’Ajuntament.

Entre les seves funcions estan aprovar i avaluar la programació general anual; participar en el
procés d’admissió d’alumnes i en la elecció del director de l’escola; participar en el projecte de convivència del centre; promoure la conservació i renovació de les instal·lacions i equipament escolar; i en general promoure i participar de la millora del funcionament del centre.

Un òrgan prou important perquè hi tenguem una participació suficient i de qualitat. 

L’edifici de Primària de la nostra escola té 25 anys, durant els quals ha estat estimat i cuidat CAIBper tots. Això ha fet que ara te nguem una escola sense problemes greus d’infraestructures. En som conscients, però hem de seguir demanant a la Conselleria les necessitats o millores que encara tenim pendents. I així ho hem estat fent, conjuntament amb la direcció de l’escola.

S’ha aconseguit poc, com algunes millores al pati d’Infantil o l’ampliació de la porta que comunica aquest amb el pati de Primària, ja que era insuficient com a sortida d’emergència. També ens han promès canviar les reixes que envolten l’escola per unes de més rígides. Esperam així evitar en part que al·lots botin quan no hi ha classe i facin malbé les instal·lacions, com el camp de gespa o el castellet d’Infantil al que prengueren foc aquest estiu.

De tota manera, seguirem demanant un gimnàs, que també faci de saló d’actes; l’ampliació del menjador; l’eliminació del dipòsit de gas que hi ha enterrat a l’entrada de l’escola i la connexió a la xarxa de gas-ciutat del barri; millorar el tancament entre Infantil i l’aparcament... Com veis hi ha feines per fer!

Aprofitam també per demanar-vos que, per la seguretat dels nins, l’entrada i sortida dels nins d’Infantil no es faci pel mig de l’aparcament sinó per la voravia del costat de l’edifici.

AMPA

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb