AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

07/08: tot un curs - Revista Torrent

amparafalvell | 20 Juny, 2008

Article de l'AMPA a la Revista Torrent

Curs 07/08 3r trimestre - descarregar:

07/08: TOT UN CURS

Un curs més acaba, per a alguns ha estat el primer de la seva etapa escolar, per a altres és el darrer que passen a l’escola . Per a tots són uns anys importants.

Una cosa que ens agrada del nostre menjador és que tothom es coneix, monitores, cuineres i nins. Això fa que tot vagi millor: l’ambient, l’aprenentatge i l’adquisició d’hàbits... Malauradament, hem tengut un any “mogut”, na Marilén ens ha deixat, per millorar professionalment , i hem hagut de fer un parell de canvis més per algunes baixes temporals .

Hem tornat a demanar a la Conselleria les reformes que crèiem imprescindibles: l’ampliació del menjador i la connexió de la cuina a la xarxa de gas-ciutat, per poder eliminar el dipòsit de gas que hi ha enterrat a l ’entrada de l’escola. La seva resposta és que hi ha centres que estan molt pitjor, i segurament és així, pel que com a molt aconseguirem que ens llevin el dipòsit. Mentre, l’AMPA seguirà fent les reformes que estan al nostre abast per mantenir un menjador “digne”.

La baixada d’inscripcions d’alumnes els darrers cursos a les activitats extraescolars ens havia obligat a cancel·lar-ne algunes. Enguany això ha canviat i hem pogut tornar a fer Jocs i esports, Ball de bot i Teatre a primer cicle. També hem afegit activitats noves com Mou el teu cos!, a 4 i 5 anys, i Taller Artístic.

Hem seguit fent activitats per a tota la família, com les sortides a la natura i les dues visites a l’Observatori Astronòmic, amb molt d’èxit. Les xerrades que hem programat no han t engut tanta assistència , però seguirem insistint cercant temes que ens puguin interessar com a pares.

I acabam el curs amb la Setmana Cultural, enguany amb l’amenaça diària de pluges. Per sort tot ha anat bé, i els nins i nines han tornat a gaudir d’uns dies “diferents”, amb les activitats del dematí i la mostra d’activitats de l’horabaixa. Gràcies a tots els que ajudau cada dia a muntar i desmuntar l’escenari. La Conselleria ja ens ha dit que per ara no ens faran ni gimnàs ni sal a d’actes, així que ho haurem de seguir fent. Duu feina, però s’ho mereixen , no?

Bon estiu a tothom i fins sempre.
AMPA Rafal Vell
juny, 2008

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb