AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Eleccions AMPA - Revista Torrent

amparafalvell | 20 Març, 2008

Article de l'AMPA a la Revista Torrent

Curs 07/08 2n trimestre - descarregar:

ELECCIONS

El passat 12 de desembre se celebraren les eleccions en les quals els socis de l’AMPA votaren els candidats a formar part de la Junta Directiva. Aquestes eleccions es duen a terme cada 2 anys i s’hi pot presentar qualsevol soci o sòcia de l’AMPA.

Quan els membres més antics de la Junta actual arribàrem a l’escola ens vàrem trobar que hi havia una AMPA amb un projecte interessant i particular. Amb moltes ganes de formar part de veres de la comunitat educativa, havia decidit fer seu i participar activament del projecte educatiu del Rafal Vell. Això significava, entre altres coses, assumir la gestió d’unes tasques i fer -ho d’una manera coherent amb el concepte d’educació que tenia el centre.

Aquesta manera d’entendre el paper de l’AMPA dins l’escola ens ha donat moltes satisfaccions, però també ens obliga a una major implicació i, fins i tot, a passar per un “període d’aprenentatge” de tot el que es fa, com es fa i, sobretot, per què es fa.

La renovació dels membres de la Junta és molt necessària: els pares i mares nous aporten idees i il·lusions renovades i els que ja duen anys fent-hi feina es mereixen un descans. A més, no és recomanable el canvi de tots els membres de cop, com es fa a altres escoles. La substitució gradual n’assegura una renovació sense ruptures que permet seguir endavant amb el projecte de l’associació de mares i pares tal com l’entenem.

Enguany han deixat la Junta en Biel Servera, per canvi de domicili, i n’Antoni Ferrer i na Maria Valls, que duen molts, molts d’anys dins la Junta. A tots ells els hemd’agrair el temps, l’energia i les ganes que hi han dedicat.

I tenim el gust de rebre com a nous membres na Margalida Pons, que ja duu uns anys dins la comissió de menjador, na Luz Serra i na Jero Garcias, que estam segurs que aportaran molt i bo a l’AMPA.

Composició de la nova Junta
Presidenta: Antònia Lluch
Vicepresident:  Miquel Àngel Guerrero
Secretària: Catalina Amengual
Tresorera: Aina Rullan
Vocal cuina-menjador: Margalida Franco
Vocal cuina-menjador: Margalida Pons
Vocal cuina-menjador: Luz Serra
Vocal activitats i festes: Mª Àngels Ferragut
Vocal activitats i festes: Jero Garcias

AMPA

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb