AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Relacions... - Revista Torrent

amparafalvell | 20 Desembre, 2007

Article de l'AMPA a la Revista Torrent

Curs 07/08 1r trimestre - descarregar:

RELACIONS...

El nou curs ha començat per a tots i el primer trimestre sol ser molt intens, ja ningú no es recorda de l’estiu i les vacances. Des de l’ AMPA, un cop hem posat en marxa el menjador, l’escola matinera i les activitats extraescolars, ens plantejam cap a on hem de dur les nostres passes enguany. No fa falta pensar molt. Mantenir els serveis que funcionen ja duu prou feina, però hi ha altres aspectes, sempre presents, que no podem oblidar.

Un de molt important és la relació de l’associació amb la resta de l’escola, i ho diem així perquè sempre hem considerat que en som una part. Aquesta relació sempre ha estat molt bona i fluïda, i en gran part gràcies a la feina de tot l’ant erior equip directiu, i especialment del nostre interlocutor més directe, en Pep Lluís Bonnín, el nostre director fins el curs passat. A tots ells, gràcies!

De tota manera, després d’aquest primer trimestre, podem dir que no hem de passar pena; el nou equip directiu ens ha demostrat que també té aquesta visió de col·laboració i que tots feim feina cap al mateix objectiu. La relació amb l’equip docent continua amb les reunions trimestrals amb els representants de cada cicle, les que feim amb la cap d’estudis i els delegats de classe i altres pe temes puntuals durant tot el curs.

L’altre aspecte important és la relació amb la resta de mares i pares de l’escola, una associació no té sentit si no fa feina per i amb els seu socis. Fer feina per als pares i mares creiem que ja ho feim amb tots els serveis que oferim. Fer feina amb els pares i mares no tant, la participació de tots és un objectiu que mai no es pot aparcar si no pretenem deixar de ser el que som, mares i pares que volem la millor educació possible per als nostres fills. Ho intentam amb la difusió de la màxima informació possible, amb la participació a les festes de l’escola, amb activitats per a tota la família i enguany ens agradaria que fos una realitat l’ escola de família. Seguim programant xerrades que us poden interessar, però també cercam que sigui un espai de reflexió i intercanvi d’experiències per ajudar-nos en aquesta tasca tan difícil de ser pares.

Tot això no és possible sense aquesta participació desitjada, però a tots els nivells. Aquest mes de desembre hi ha hagut eleccions a la Junta de l’AMPA, com cada 2 anys. La renovació dels membres de la Junta és recomanable, saludable i a vegades necessària: alguns dels membres actuals tenen els fills a punt de deixar l’escola. Aquí la participació duu afegida un grau d’implicació major, però el gr au de satisfacció també ho és.

Ja ho sabeu: si voleu millorar alguna cosa, o si voleu que tot segueixi igual, participau-hi!

AMPA, desembre 2007

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb