AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

La comunicació - Revista Torrent

amparafalvell | 20 Desembre, 2006

Article de l'AMPA a la Revista Torrent

Curs 06/07 1r trimestre - descarregar:

COMUNICACIÓ

Un dels objectius que aquest curs es treballa a l'escola són els mitjans de comunicació, coincidint amb els 25 anys de la publicació del número 1 de TORRENT. Dels mitjans de comunicació el qu è és important és la comunicació. Pot parèixer una obvietat, però comunicar ha estat sempre un objectiu que ha preocupat molt a l'AMPA i que cada curs hem intentat millorar.

Diuen que si no coneixes no estimes , i vàrem veure que no bastava amb fer la nostra feina perquè ens coneguessin, tamb é ens havíem de comunicar. Circulars, cartells, la participació en aquesta revista , són els mitjans clàssics que hem emprat sempre per informar-vos del que feim. Anys enrere es publicava una revista pròpia de l'AMPA: CircAPA. Nosaltres no aconseguíem troba r el temps per fer -ne una, així què vàrem haver d'acudir a Internet. L'any 2002 creàrem una llista de correus electrònics que ens permetia enviar notícies i la informació que generàvem d'una manera més àgil.

Després férem una pàgina web (www.mallorcaweb.net/amparafalvell) perquè tota la informació estàs sempre disponible, i l'últim ha estat el blog, una pàgina web més dinàmica on és possible la interacció amb els pares i mares. Tot això no són mitjans de comunicació en el sentit clàssic però ens han permès fer allò què trobam important: comunicar i que us comuniqueu amb l'AMPA.

Però mitjans de comunicació clàssics per als pares i mares també en tenim: COAPA Illes Balears fa uns anys que ens envia ENTRE Pares i Mares , amb notícies i temes d'AMPAS de totes les illes, i CEAPA publica PMadres de alumnOAs , revista de difícil nom, a nivell de tota Espanya , on tracta temes generals sobre educació i dossiers temàtics. Són una bona manera d'informar -nos i de veure que a altres llocs, altra gent s'enfronta als mateixos temes que ens afecten a nosaltres.

Podeu consultar exemplars d'aquestes revistes a l'oficina de l'AMPA o a les seves webs: www.fapamallorca.org i www.ceapa.es.

AMPA

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb