AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Final de curs - Revista Torrent

amparafalvell | 20 Juny, 2006

Article de l'AMPA a la Revista Torrent

Curs 05/06 3r trimestre - descarregar:

FINAL DE CURS

La Setmana Cultural és sinònim de primavera, signe que arriba el bon temps i que aviat s’acabarà el curs. Per als nins són uns dies de classe més lúdics, dies d’experimentar i de mostrar-nos tot allò que han treballat durant el curs.

Per a l’AMPA suposa la culminació de totes les activitats extraescolars que s’han realitzat durant el curs: organitzar les mostres dels horabaixes, procurant que els nins i les nines puguin donar a conèixer el que han fet de la millor manera (teatre, ball, música, esports, etc); muntar l’exposició per a les altres activitats; obrir una finestra per veure el que fan a les aules amb la mostra de fotografies i acabar la festa amb una berenada i Cucorba. Creieu -me, fer encaixar tot això en tres horabaixes no és gens fàcil. Aprofitam per agrair l’esforç que han fet tots els pares i les mares que aquests dies ens han donat una mà.

Després queda poc temps per final de curs i ens falta una tasca igualment important: valorar la nostra feina i presentar -la a l’assemblea de final de curs. Per setembre, engegàrem tota la maquinària de l’AMPA, procurant millorar en aquelles coses que el curs anterior vérem que n havien anat del tot bé. Aquesta feina la seguim fent durant tot el curs a les reunions setmanals o quinzenals de les comissions. Podríem dir que és una maquinària que s’ha d’anar ajustant
durant el curs.

I és que, encara que no ho sembli, l’AMPA ha de posar en funcionament un menjador, unes activitats extraescolars i una escola de matinet per poder arrencar el cu rs amb garanties. Tot això suposa la dedicació de cuineres, monitores, coordinadora, secretària, monitors i l’ AMPA ho ha de tenir tot a punt. Una feina feixuga però també gratificant perquè els beneficiaris són els nostres fills i val la pena dedicar -hi alguns anys dels que passen al Rafal Vell, nou anys en total. Si tots ens hi acostàssim en algun moment sobrarien mans, però desgraciadament només som els justs i necessaris per garantir el relleu i la renovació de l’ AMPA.

Enguany també ens plantejàrem mill orar la comunicació amb la resta de pares i mares. Per això hem posat en marxa activitats com els tallers de cuina, les sortides de natura i les xerrades informatives. Ha estat un inici modest, però hem preferit fer -lo a la mida de les nostres possibilitats i assegurar-ne així la seva continuïtat el proper curs.

Igualment hem procurat incrementar aquesta comunicació mitjançant Internet, continuant amb la llista de correu electrònic i mantenint actualitzada la nostra web i el blog. Us convidam a emprar aquests mitjans per comunicar-nos entre tots, d’una manera interactiva.

Només ens queda desitjar-vos un molt bon estiu!
AMPA Rafal Vell

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb