AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Crònica del trimestre - Revista Torrent

amparafalvell | 22 Desembre, 2005

Article de l'AMPA a la Revista Torrent

Curs 05/06 1r trimestre - descarregar:

QUÈ HEM FET AQUEST TRIMESTRE?

Ja ha acabat el primer trimestre d’aquest curs, és ara quan se sent això de ha passat volant o no ens n’hem adonat i ja és aquí Nadal . Realment és així, per això volem explicar-vos què hem estat fent aquest temps. Els primers mesos els dedicam bàsicament a engegar tota la “maquinària” de l’AMPA.

En començar les classes, la segona quinzena de setembre, el menjador ja ha d’estar preparat per rebre els nins i les nines des del primer dia, per això s’hi està fent feina des de principis de mes. Després encara queda ajustar els grups, atendre les darreres sol·licituds de plaça i tot seguit preparar la incorporació al menjador dels més petitons, de 3 anys, per l’octubre.

Al mateix temps s’enllesteixen els darrers d etalls de les activitats extraescolars (monitors, espais, horaris...) i es fan les inscripcions per començar -les l’octubre. Els darrers anys s’ha vist una tendència a baixar les inscripcions a les activitats extraescolars. L’escola i l‘AMPA ens plantejàrem els motius i les possibles solucions. Es decidí fer més i millor publicitat i els mestres ens oferiren parlar-ne a les classes. No sabem si ha estat per aquestes mesures però aquest curs el nombre d’inscripcions s’ha mantingut semblant al de l’anterior, f ins i tot amb
un augment a les activitats d’Educació Infantil.

Durant el mes d’octubre hem preparat les activitats que comencen per novembre: les dels nins i nines de 3 anys i les activitats per a mares i per a pares. Hem tornat a fer el curs de català, e nguany subvencionat per la Conselleria. I no ens podem oblidar de preparar la paperassa per demanar subvencions, cada dia n’exigeixen més.

I encara que en llegir això ja haurà passat, aquest mes de novembre estam organitzant les eleccions per renovar la J unta Directiva de l’AMPA, que se celebren cada dos anys. Esperam que la renovació hagi estat efectiva, l’AMPA i els pares i mares que s’hi dediquen ho necessiten.
Ja és aquí Nadal i les vacances, un moment en certa manera especial per les festes, les reunions, els menjars... però també pel consum exagerat, les despeses, les desigualtats... Per tot això us proposam començar les vacances amb un poc de solidaritat amb la Recollida de Juguetes, una mica de conscienciació social i mediambiental amb la xerrada sobre Festes
Sostenibles, i recordant les tradicions amb un Taller de Cuina.

Amb tot això el trimestre ha estat bastant ple, però els que vénen no estaran buits. A més de les feines diàries hi ha projectes com continuar amb l’ escola de pares, seguir demanant que ens arreglin les mancances de la cuina i el menjador, posar més informació a la web i d’altres que segur aniran sortint.

BONES FESTES!!
AMPA CP Rafal Vell

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb