AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Carta als Reis d'Orient - Revista Torrent

amparafalvell | 20 Desembre, 2002

Article de l'AMPA a la Revista Torrent

Curs 02/03 1r trimestre - descarregar:

Carta als Reis d'Orient

Estimats Melcior, Gaspar i Baltasar,

Els pares i les mares de l’Ampa del CP Rafal Vell ens hem atrevit a enviar-vos les nostres
demandes, encara que molts de nosaltres no siguem monàrquics ni catòlics practicants.

Esperam que la vostra màgia mil·lenària sigui suficient per convertir en realitat els nostres
somnis.

Sense més preliminars, heus aquí el que volem:

  • Un sac de paciència per a tot el professorat perquè pugui continuar amb energia i il·lusió l’aventura d’educar els nostres fills.
  • Un altre sac, encara amb més paciència, per a nosaltres perquè no se’ns noti tant l’estrés i trobem la manera de transmetre estimació i seguretat als nostres infants, els donem una educació basada en el respecte als altres, al medi ambient, sense blidar la lleialtat cap a la nostra llengua i cultura.

 

  • Una bona dosi de coherència, de part nostra, amb l’educació que reben a l’escola: alimentació sana, actituds ecològiques, ús de la llengua catalana, consum de productes culturals en català...
  •  Una mica de temps extra per als pares i les mares que voldrien col·laborar amb l’Ampa i que no ho poden fer perquè el dia només té vint-i-quatre hores.
  • Alguns pares i mares disposats a dedicar-se una mica a l’Ampa per assegurar-ne lacontinuïtat.
  •  Volem que intercediu per nosaltres davant els regidors d’esports i de cultura de l’Ajuntament de Palma perquè duguin un manteniment adequat de les instal·lacions de la nostra escola i no esperin que tot es deteriori per passar la responsabilitat a la Conselleria d’Educació.
  • Ja que vos feim passejar per les institucions, també podeu fer una passadeta per la Conselleria per veure si els responsables de Planificació i Centres es decideixen a ampliar-nos el menjador i, si els trobau de bones, demanau-los també un gimnàs.
  • Si no és massa demanar també voldríem una fórmula màgica que ens eximeixi d’haver de pagar IVA per donar menjar als nostres fills a través del menjador de l’escola.
  • Com que per demanar no fan pagar res, també voldríem que ens donàssiu un poc de seny per celebrar aquestes festes, sense convertir-nos en uns consumidors compulsius de tot quant anuncien per la televisió.

Pensau estimats Reis que nosaltres som fidels a la vostra tradició ( o no???) i no ens deixam seduir per Pares nòrdics que arriben abans de les festes. També ens agrada celebrar la nit de Nadal amb xocolata i ensaïmades i un bon dinar el dia vint-i-cinc.

Ja ho veis, estimats reis, som així, d’ençà que un altre rei, en Jaume I, ens va dur aquí el dia 31 de desembre fa exactament 773 anys. Per cert, si avançàssiu l’arribada podríeu compartir amb nosaltres la festa de l’estendard que commemora aquest fet.

Amb el desig que pugueu complaure’ns rebeu una salutació cordial.

Ampa

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb