AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

L'AMPA al Facebook

amparafalvell | 04 Març, 2009

Per a la nostra AMPA, la comunicació entre tots noltros sempre ha estat prioritària. La nostra oficina, les circulars que vos enviam, les reunions de les comissions, les assemblees i xerrades són els mitjans "físics" que feim servir per comunicar-no. Però som conscients que aquest contacte directe no sempre és possible, pel que intentam fer el millor ús que sabem de les eines que Internet ens ofereix: la llista de correu, la web i aquest mateix blog en són exemples.

Ara el nou fenomen emergent són les xarxes socials, pel que hem pensat que una AMPA dinàmica com la nostra també hi ha d'esser. Així que

ja tenim un grup de l'AMPA al Facebook

És un "experiment" per intentar treure profit a aquesta nova eina, amb l'única intenció de millorar la nostra comunicació i fer-la el més fàcil i àgil possible.

Per apuntar-se al grup de l'AMPA al Facebook cal donar-se d'alta, tal vegada això generi a algú certa desconfiança. Teniu en compte que la informació que doneu en fer-ho és completament opcional: només cal el vostre nom i un compte de correu per rebre notificacions.

I perquè vegeu l'actualitat que tenen aquestes xarxes socials al jovent d'avui, ja existeix al Facebook un grup d'ex-alumnes del CP Rafal Vell, amb més de 220 membres, que utilitzen per estar en contacte, quedar per sopar...

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb