AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Calendari Escolar 08/09 (provisional)

amparafalvell | 18 Juny, 2008

La Conselleria d'Educació ha emès l'ordre per la qual s'estableix el calendari escolar per al proper curs 08/09. Podem resumir que:
L’alumnat d’educació infantil, educació primària i educació especial dels centres públics, privats i privats concertats iniciarà les activitats lectives dia 15 de setembre de 2008 i les finalitzarà dia 19 de juny de 2009. Amb un total de 176 dies lectius.

[...] es podrà realitzar durant una setmana un període d’adaptació per als alumnes del primer curs del segon cicle d’educació infantil (3 anys) i els alumnes del segon i tercer curs (4 i 5 anys), sempre que sigui el seu primer any d’escolarització, amb el vistiplau del Departament d’Inspecció Educativa.

Durant el curs escolar 08/09 tindran la consideració de períodes de vacances:
  • Nadal: del 24 de desembre de 2008 al 6 de gener de 2009, ambdós inclosos.
  • Pasqua: del 9 al 17 d’abril de 2009, ambdós inclosos.
Tenen la consideració de dies festius:
  • 13 d’octubre (dilluns següent al 12 d’octubre, festa nacional)
  • 3 de novembre (dilluns següent a Tots Sants) [nota]
  • Dia 8 de Desembre (La Immaculada)
  • Té la consideració de dia no lectiu dia 4 de maig de 2009 (festa escolar unificada).
  • També tenen la consideració de dies festius durant el 2009 aquells que es determinin per la corresponent disposició de la Conselleria de Treball i Formació (*).
Igualment s’han de considerar dies festius les dues festes locals [...]

Cada centre docent de segon cicle d’educació infantil, primària, educació especial i secundària pot establir, amb l’acord previ del consell escolar, un dia festiu de lliure disposició.

Això darrer, en el cas de Palma s'ha traduït els darrers anys en el festiu de Sant Sebastià més 2 dies no lectius triats per Consell Escolar.

(*) Pensau que el calendari no és complet, també falten els festius del 2009, solen ser els de sempre, però com aquesta Ordre és de la Conselleria d'Educació, no els detalla.

[nota] Aquest festiu no consta a l'ordre publicada, però sí a l'apartat de Palma del calendari laboral 2008 que publica la Conselleria de Treball.

FAPA Mallorca ha publicat un calendari escolar complet, amb els festius comuns de les Illes Balears, per a tots els nivells educatius.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb