AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Nova Junta Directiva

amparafalvell | 22 Febrer, 2008

Fins ara no havíem publicat aquesta informació perquè esperàvem fer la presentació de la nova Junta com cal: recepció oficial amb còctel, roda de premsa, grup de música i focs d'artifici, bé, el que es sol fer en aquests casos. Però per qüestions d'agenda ens ha estat impossible, així que aquí teniu la composició de la nova Junta i, com a primícia, l'article sobre el mateix tema que sortirà al proper número de la revista de l'escola Torrent.

Presidenta:Antònia Lluch
VicePresident:Miquel Àngel Guerrero
Secretària:Catalina Amengual
Tresorera:Aina Rullan
Vocals: Margalida Franco (Cuina-menjador)
 Mª Àngels Ferragut (Activitats i festes)
 Margalida Pons (Cuina-menjador)
 Luz Serra (Cuina-menjador)
 

Jero Garcias (Activitats i festes)

Aquí us podeu baixar l'article

El passat 12 de desembre se celebraren les eleccions en les quals els socis de l’AMPA votaren els candidats a formar part de la Junta Directiva. Aquestes eleccions es duen a terme cada 2 anys i s’hi pot presentar qualsevol soci o sòcia de l’AMPA.

Quan els membres més antics de la Junta actual arribàrem a l’escola ens vàrem trobar que hi havia una AMPA amb un projecte interessant i particular. Amb moltes ganes de formar part de veres de la comunitat educativa, havia decidit fer seu i participar activament del projecte educatiu del Rafal Vell. Això significava, entre altres coses, assumir la gestió d’unes tasques i fer-ho d’una manera coherent amb el concepte d’educació que tenia el centre.

Aquesta manera d’entendre el paper de l’AMPA dins l’escola ens ha donat moltes satisfaccions, però també ens obliga a una major implicació i, fins i tot, a passar per un “període d’aprenentatge” de tot el que es fa, com es fa i, sobretot, per què es fa.

La renovació dels membres de la Junta és molt necessària: els pares i mares nous aporten idees i il•lusions renovades i els que ja duen anys fent-hi feina es mereixen un descans. A més, no és recomanable el canvi de tots els membres de cop, com es fa a altres escoles. La substitució gradual n’assegura una renovació sense ruptures que permet seguir endavant amb el projecte de l’associació de mares i pares tal com l’entenem.

Enguany han deixat la Junta en Biel Servera, per canvi de domicili, i n’Antoni Ferrer i na Maria Valls, que duen molts, molts d’anys dins la Junta. A tots ells els hem d’agrair el temps, l’energia i les ganes que hi han dedicat.
I tenim el gust de rebre com a nous membres na Margalida Pons, que ja duu uns anys dins la comissió de menjador, na Luz Serra i na Jero Garcias, que estam segurs que aportaran molt i bo a l’AMPA.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb