AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Setmana Cultural 2005 - Crònica

amparafalvell | 26 Maig, 2005

Dimecres, 25 de maig: hem encetat la Setmana Cultural, bé ahir es va jugar el partit de futbol, al cual no es pogué donar molta publicitat per què es va organitzar un poc de pressa.

 • Ja hem obert l'exposició, amb alguns problemes d'espai, a la sala de professors. Altres anys es feia al menjador petit, de més fàcil accés, i el menjador es traslladava a la sala de psicomotricitat d'Infantil. Enguany han posat "tartan" al terra d'aquesta sala i ja no la podem emprar. El mestres ens cedeixen el seu espai durant els tres dies, cosa que els agraïm.
 • Han jugat els nins i nines de volei, només amb algun problema de so a la presentació.
  Escacs gegant
 • El contacontes d'enguany era nou, amb na Nati de Grado. Ha agradat i l'ha complementat amb un joc de participació amb els nins (ja estava avisada dels problemes d'acústica del menjador)
 • El porxo estava molt animat amb la mostra d'escacs, la partida gegant, la venda de material en català i paradeta de coques i sucs pel viatge d'estudis de 6è.
 • Després s'ha fet l'obra de teatre de 5è, però hem de lamentar que hi hagués poc públic, altres anys no quedava cap cadira buida. Un teatre amb l'auditori ple motiva molt més.
A l'album de la Setmana Cultural hi podeu veure algunes fotos.
I això no s'acaba, encara queden dos dies més...Dijous, 26 de maig: segon dia de la nostra Setmana Cultural, cada any hi ha un dia on se junten moltes activitats en poc temps i enguany ha estat el dijous (què hi hem de fer...)
 • Començam amb Iniciació a l'esport, on els nins i nines de 1r i 2n poden "tocar" molts d'esports abans de decidir-se per algun de concret. Enguany l'hem posat just abans de patinatge, que com té música i és un poc més vistosa, els darrers anys "l'eclipsava". Música de 1r-2n
 • Teatre de 3r-4t: Viatge a les profunditats, realment els al·lots s'ho prenen molt en sèrio. Seguim amb menys públic, però al manco milloren les condicions de so de la sala.
 • Música: Tots els grups de música de l'escola. Els nins i nines de 4 i 5 anys ens mostren com han après a seguir ritmes amb instruments de percussió i a cantar cançons tots plegats. Els de 1r i 2n ens ofereixen un concert amb xilòfons i percussió molt interessant i els més grans que toquen piano ens tornen a mostrar la màgia de fer sortir música d'unes tecles. Ball de Bot
 • Mentrestant, amb molta paciència i com cada any, les alumnes de Ball de Bot esperen que acabi la música per començar a mostrar-nos els boleros i jotes que han après durant tot l'any, i vestides com pageses de veres! A més enguany hem tengut una petita ballada popular, on s'han afegit mares, pares i algun mestre. "A mem" si això s'anima i l'any que ve en feim una de grossa.
 • A la sala d'exposicions podem veure les feines que han fet a les activitats que no es poden exhibir, així com una presentació de diapositives de les activitats, del viatge de volei al Torneig Ciutat d'Eivissa i una feta pels alumnes d'Informàtica Bàsica. Com ens imaginavem, pareix que és menys visitada que altres anys degut al lloc on es fa, no és tan "visible" i no hi entra tanta gent com altres anys.

Divendres, 27 de maig: Fi de festa!

 • Començam amb el teatre dels més petitons, de 4 i 5 anys, que ens mostren a "Juguem amb els llibres" com ens poden ajudar a inventar personatges, històries i jocs.
 • Continuam amb el teatre del més grans de l'escola, els de : "Mans enlaire", una representació digna de ser mostrada als millors escenaris. Per alguna cosa són un grup que duu anys fent teatre a l'escola.
 • Després hem degustat les especialitats pastisseres de les mares i segur que també de més d'un pare. Hem berenat de coca i gelat a la sombra de les moreres, recuperant forces per ...
 • ballar amb Cucorba. Com cada any, han tornat a venir per fer-nos ballar i cantar amb les seves cançons, i riure amb els seus jocs i les seves bromes.

Ja s'ha acabat, esperam que els nins hagin gaudit dels espectacles i es sentin satisfets de mostrar el que han après els horabaixes al Rafal Vell. Els pares segur que hi estam, no?

Fins l'any que vé.

AMPA CP Rafal Vell
maig 2005

[ Més fotos ]
(Si voleu alguna fotografia amb major resolució avisau-nos)

Comentaris

SALUDAR

SERGI CRESPI , DAVID CRESPI | 27/05/2005, 11:22

VOLIEM SALUDAR A L,ESCOLA I DIR QUE HEM VIST LES FOTOS DE LA SETMANA CULTURAL ENS HAN AGRADAT MOLT.ENGUANY NOSALTRES NO HI ESTAM PERO RECORDAM QUE CADA ANY SEMPRE DUIEM LA COCA I ENS AGRADABA MOLT TOT.UNA BESSADA PER TOTS. SERGI CRESPI I DAVID CRESPI
Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb