AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Activitats 3 anys, mares i pares

amparafalvell | 19 Octubre, 2007

Aquest mes de novembre comencen les activitats per als nins de 3 anys, podeu passar per l'oficina la setmana que ve per inscriure els vostres fills. Les activitats són aquestes (també teniu la informació a la nostra web, a l'apartat d'activitats):

Contacontes:
L'activitat consistirà en la selecció de contes des de la tradició rondallística fins a contes de diferents cultures així com contes inventats. A més de l'oralitat s'utilitzaran altres tècniques com titelles, ombres xineses, projeccions amb diapositives...etc.
Després de cada narració es treballarà l'expressivitat dels infants a través de dramatitzacions, plàstica, ordenació de seqüències....

Jocs Creatius:
A Jocs Creatius pintam sobre diferents materials (cartró, paper alumini, cartolina, fulls...) amb pinzells, rodets, esponges, retoladors, ceres... Experimentam amb diferents pastes: de sal, de farina, fang, plastilina, argila. Descobrim tot un món de sensacions a través dels sentits: escoltar, sentir, tastar... També cream joguines amb material de deixalles i cantam i ballam cançons, aprenent a jugar amb el nostre cos.


També us proposam algunes activitats per al pares i mares: Català (nivell A i B), Ball de Bot i Brodats

Animau-vos!

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb