AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Ajudes per a llibres a Palma (I)

amparafalvell | 15 Octubre, 2007

Enguany l'Ajuntament manté les ajudes per a llibres que es varen donar l'any passat. Com el procediment és un poc diferent, dimecres passat, dia 10, la Regidora d'Educació de l'Ajuntament de Palma va convocar a les APAs i als centres per explicar-lo amb detall.

Tota la informació està a la web de l'Ajuntament, i l'escola enviarà informació concreta a cada família, però mentrestant i resumint els punts que ens interessen:

 1. L'ajuda es donarà a Educació Infantil i als cursos de 3r fins 6è de Primària (argumenten que 1r i 2n estan coberts pel sistema de reutilització de la Conselleria d'Educació i Cultura, que encara no ha publicat res definitiu).
 2. El sol·licitant (pare, mare o tutor) i l'alumne han d'estar empadronats a Palma (és igual si l'escola és o no de Palma).
 3. S'ha de recollir la sol·licitud a l'Ajuntament, UIAP o omplir-la i imprimir-la a la web de l'Ajuntament.
 4. L'escola també tendrà impresos, però no basten fins que l'Ajuntament n'enviï més.
 5. La sol·licitud s'ha d'entregar a la Regidoria d'Educació o a les UIAP .
 6. La sol·licitud s'ha de segellar a la secretaria de l'escola (l'escola ens dirà a partir de quan hi podem passar)
 7. La sol·licitud s'ha de segellar també al banc, per certificar el nro. de compte.
 8. S'ha adjuntar fotocòpia del DNI/NIE/Passaport del sol·licitant (pare, mare o tutor); si és tutor legal també la documentació que ho acredita.
 9. Rebut ORIGINAL de l'ingrés o transferència bancària pels llibres; si l'hem entregat als tutors l'escola ens el tornarà en anar a segellar la sol·licitud.
 10. El llistat i adreces d'UIAP (Unitats Integrades d'Atenció al Públic) està a la web i als panells d'informació de l'escola.
 11. El termini de sol·licituds és del 15 d'octubre fins el 15 de desembre, però l'escola ens demana que esperem a que ells ens avisin que ja ho tenen tot preparat per passar a segellar-les. Hi ha temps.
Si teniu algun dubte, demanau-lo.
 
(*) 12/11/07 Actualització: s'inclouen els cursos de 1r i 2n de Primària

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb