AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Els dijous TOCA FRUITA

amparafalvell | 13 Desembre, 2006

A partir d'aquest desembre s'ha estès a tota l'escola el costum que ja teníem al menjador de donar els dijous només fruita per berenar.

L’escola i la família constitueixen dos pilars fonamentals del procés educatiu i nutricional dels infants, contribuint a l’adquisició d’hàbits alimentaris saludables i responsables, essencials per al correcte desenvolupament dels nins. 

En aquest sentit, des de la comissió de menjador mestres-AMPA volem promoure el consum de fruita establint el dia de la fruita per a tots els infants. Per aquest motiu vos demanem que doneu

CADA DIJOUS, ÚNICAMENT FRUITA PER BERENAR 

 Aprofitam per recordar-vos que podeu contractar el berenar els dies que vulgueu

Si voleu obtenir més informació, podeu consultar les següents pàgines web:

Com diuen a www.5aldia.es:

El descens del consum de fruites i hortalisses fresques, sobretot entre les franges més joves de població, a favor d’altres productes transformats –pastisseria, làctics, sucs envasats…– que gaudeixen normalment d’un gran suport publicitari, preocupa a les institucions que vetllen per l’educació i la salut del consumidor.

En aquest sentit, la Campanya ‘5 al dia’ té com a principal objectiu promoure el consum de les fruites i hortalisses entre els infants, així com entre les seves famílies.

L’eslògan de la Campanya ‘5 al dia’ fa referència a la importància que té per a la correcta alimentació dels infants el consum d’un mínim de cinc racions diàries d’entre fruites i hortalisses. Aquests aliments són fonamentals per al correcte desenvolupament dels nens, per la seva riquesa en vitamines, sals minerals, fibra i carbohidrats. A més, serveixen per prevenir malalties que apareixen a l’edat adulta com el càncer i els problemes cardiovasculars.

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb