AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

30-11-2006 ¿escoles tancades a les 12:00?

amparafalvell | 23 Novembre, 2006

Dia 30 de novembre de 2006 els alumnes dels centres educatius de titularitat pública se n'han d'anar a ca seva a les 12:00 hores.

Això és el que determina la resolució del Conseller d'Educació publicada al BOIB de dia 16 de novembre per adoptar les mesures organitzatives necessàries que assegurin l'adequada atenció als alumnes i garanteixin i facilitin l'exercici del dret de vot a tot el professorat.

Segur que a tots se'ns ocorren moltes mesures que facilitin aquest dret sense obligar als pares i mares de totes les Illes Balears a acabar la seva jornada laboral devers les 11:30 per anar a cercar els seus fills i filles a l'escola; o sense obligar a moltes associacions de pares i mares a contractar monitors per atendre els seus fills fins que comenci el menjador escolar.

Aquest és el comunicat que ha emès FAPA Mallorca al respecte: 

    La Conselleria d'Educació ha dictat una Resolució que regula el funcionament dels centres escolars durant la jornada d’eleccions sindicals del professorat del pròxim dia 30 de novembre. En els termes actuals, aquesta Resolució obliga que l’alumnat sigui enviat a les seves cases a les 12.00 hores i que es cancel•lin o modifiquin els serveis de menjador, activitats extraescolars i transport.
    Respectem el dret al vot del professorat i els animem a participar en aquesta jornada tan important per a ells, però rebutgem aquesta situació que produeix de fet la suspensió de tota activitat en els centres educatius de Balears per una inadequada organització dels serveis que han de garantir l’atenció de l’alumnat durant l’horari habitual i el manteniment dels serveis de menjador i activitats.
    Demanem als responsables d’aquesta situació en la Conselleria, que rectifiquin amb prestesa i corregeixin immediatament aquest error organitzatiu, permetent que en escoles i instituts s’organitzin torns perquè, respectant els temps legals per a exercir el dret al vot, l’alumnat pugui romandre en els centres i sigui adequadament atès, com ha succeït en altres ocasions.

I aquest és el comunicat que la nostra AMPA ha enviat a tots els pares i mares:

Benvolguts pares,

Com ens informa la circular del centre, la Conselleria d’Educació ha decidit que dia 30 de novembre l’horari escolar finalitza a les 12:00 hores, perquè se celebren eleccions sindicals. Des de l’AMPA consideram injustificada aquesta mesura pels perjudicis que ocasiona a tots els pares i mares, per la qual cosa farem arribar la nostra queixa a la Conselleria.

De tota manera, NO SE SUSPENEN EL SERVEI DE MENJADOR NI LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS. Els monitors de l’AMPA es faran càrrec entre les 12:00 i les 13:30 hores NOMÉS DELS ALUMNES QUE QUEDEN A MENJADOR. Això implica unes despeses extres de personal que, a causa del pressupost tan ajustat de menjador, haurem de repercutir incrementant 1 euro el rebut del mes següent.

AMPA

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb