AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

A l'IES Berenguer d'Anoia (Inca) passen fred

amparafalvell | 14 Gener, 2005

Pareix mentida, però a la deixadesa en el manteniment dels centres escolars s'hi pot afegir el no fer bé les millores i inversions.
Miquel Àngel


www.diaridebalears.com/segona.shtml?2316+3+133902

Els alumnes de l'IES Berenguer d'Anoia (Inca) es «planten» per la manca de calefacció al centre
La direcció denuncia que la reforma acabada fa 14 mesos va ser insuficient i amb deficiències

LLUÍS PLANAS.Inca.
Prop de 800 alumnes de l'Institut d'Ensenyança Secundària (IES) Berenguer d'Anoia d'Inca, amb el suport de la direcció i el claustre de professors, realitzaren ahir dematí una manifestació en el pati exterior del centre, per espai de prop d'una hora, per protestar per la reiterada manca de calefacció a les instal·lacions i el fred que han de patir durant les classes.

Segons explicaren els representants dels alumnes en el Consell Escolar, «la calefacció no arriba mai fins a les aules i sales de la segona i tercera planta. Hem d'estar a classe amb l'abric i els guants. No ho arreglen i hem decidit fer aquesta protesta per a què se'ns faci cas d'una vegada. No volem passar fred».

La directora de l'institut, Maria Gener, juntament amb el claustre de professors, dóna suport a la protesta dels alumnes. «És cert que es passa fred perquè el sistema de calefacció no funciona bé; a la segona i tercera planta no hi arriba».

Segons Gener, «la reforma que acabà fa un any i dos mesos es va fer amb deficiències. Tot d'una que s'acabà es comprovà que els radiadors i bombes instal·lades pel sistema de calefacció no s'havien calculat bé. Hi ha petits radiadors per encalentir sales de 500 metres cúbics». La directora del centre assegurà que «des del passat mes de juny hem enviat tres escrits a la Conselleria d'Educació per cercar solucions a aquesta i altres deficiències que es varen cometre durant la reforma»

«Sabem que existeix una disputa entre la Conselleria d'Educació i l'empresa constructora sobre la responsabilitat en les deficiències, però nosaltres estem pagant les conseqüències i les molèsties», afegí.


Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb