AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

PER L'ESCOLA PÚBLICA - CONCENTRACIÓ 10-NOVEMBRE

amparafalvell | 08 Novembre, 2004

L'STEI-i ha convocat una concentració per protestar per la situació financera dels centres escolars públics.


PER L'ESCOLA PÚBLICA I EL PAGAMENT INMEDIAT DE LES PARTIDES PRESSUPOSTADES

El retard en el pagament de les partides pressupostades ja s’ha fet inadmissible i insostenible per als centres. Aquest fet ha posat en evidència l’actitud poc respectuosa del Govern de les Illes Balears i de la Conselleria d’Educació i Cultura cap a l’escola pública.
Aquestes partides estan pressupostades des de fa mesos i el retard en el pagament íntegre provoca greus problemes de funcionament als centres educatius de les Illes Balears.

Per això des de l’STEI-i convocam tot el professorat dels centres públics a participar a la CONCENTRACIÓ-PROTESTA que tendrà lloc dimecres dia 10 de novembre davant la seu de la Conselleria d’Educació al carrer Capità Salom de Palma. L’horari serà entre les 13:30 i les 14h.

Així mateix feim una crida a que cada centre de manera alternativa, segons les seves necessitats i ubicació, es CONCENTRI a cada escola o institut el dimecres 10 de novembre de 2004 a la mateixa hora.

És el moment de donar un cop d’atenció a aquest Govern per tal de fer-li arribar les nostres protestes i exigir-li que envií els doblers als centres immediatament.

ARA ÉS EL MOMENT DE REIVINDICAR TOTS JUNTS UNA ESCOLA PÚBLICA DE QUALITAT

Comentaris

Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb