AMPA CP Rafal Vell
Notícies, activitats, opinions... una comunicació més directa.

Situació econòmica dels centres

amparafalvell | 02 Novembre, 2004

Com ja vàrem comentar a anteriors missatges, la Conselleria té desviats els doblers dels tercer quatrimestre destinats a Educació. S'ha esperat fins acabar el mes d'octubre, pero davant aquesta situació insostenible, s'ha decidit informar directament a tots els pares i mares.
Com a notícia d'ultima hora, divendres passat s'ingressà a la nostra escola el 26% del total, però continuam pensant que és una situació inacceptable.
Des del Consell Escolar i l'AMPA també s'enviarà una carta al Conseller d'Educació com a protesta.Benvolguts pares i mares,

Com ja deveu saber per la premsa, la Conselleria d’Educació no ha ingressat encara a les escoles els doblers destinats al seu funcionament. Aquests doblers es destinen, entre d’altres coses, a:

-Menjador escolar (reposició de material i reparació i manteniment de maquinària –cuines, neveres, encalentidors de plats, peladores, etc- )

-Fotocòpies

-Butlletins de notes

-Compra de paper

-Manteniment i reparació de fotocopiadores, ordinadors, etc.

-Comunicacions (telèfon, fax, correus, etc)

-Higiene i farmaciola

En aquests moments l’escola disposa només de les aportacions que els feim des de l’AMPA, que provenen de les quotes que les famílies anau abonant i que es destina majoritàriament als llibres de text i material complementari. De moment l’escola fa front als pagaments gràcies a això, però la situació no es podrà allargar per molt de temps. Per això, i prioritzant per davant de tot l’atenció als infants, ens hem vists obligats a retallar despeses que feim com escola.

Desitjam que aquesta situació se solventi com més aviat millor pel bé dels nostres fills i filles, a fi de poder reprendre la normalitat i que no sigui necessari adoptar mesures de retall més dràstiques.

Quedam a la vostra disposició per a qualsevol aclariment que us calgui.

Atentament,

Palma, 2 de novembre de 2004

L’AMPA i el Claustre de Professors
Comentaris

Re: Situació econòmica dels centres

Miquel Àngel | 03/11/2004, 12:30

Avui la premsa es fa ressò de les cartes que s'estan enviant als pares, informant-los de la situació financera a les escoles i instituts. http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?2246+3+129944
Afegeix un comentari
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Visites
Powered by LifeType - Hosting by BalearWeb - Disseny basat en BalearWeb